Αρχική » Υπηρεσίες » Νοσηλεία / Φροντίδα Κατ’ οίκον

ΝΟΣΗΛΕΙΑ – ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

χαμογελαστή νοσοκόμα φροντίζει ασθενή σε κατ' οίκον νοσηλεία
N

Πιστοποιημένοι Νοσηλευτές

Οι νοσηλευτές μας διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για να μπορούν να εργάζονται ως αποκλειστικές/οι. Υπάρχει διαρκής έλεγχος για τη διασφάλιση του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρονται.

N

Έμπειροι Φροντιστές

Το Φροντίδα διαθέτει προσωπικό με μεγάλη εμπειρία στην περιποίηση των ατόμων, την οργάνωση των καθημερινών αναγκών τους και την εγκάρδια συντροφικότητα. Οι φροντιστές μας είναι απόλυτα ελεγμένοι, από την Ελλάδα και το εξωτερικό και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για νόμιμη διαμονή & εργασία στην Ελλάδα.

N

Εγγύηση Υπηρεσιών

Παρέχουμε πλήρη εγγύηση αντικατάστασης προσωπικού για όλες τις δραστηριότητες και τις παρεχόμενες υπηρεσίες χωρίς άλλη αμοιβή.

Η νοσηλεία ασθενών στο σπίτι αποτελεί μια ουσιαστική εναλλακτική πρόταση στη νοσηλεία σε κάποιο νοσοκομείο ή κλινική. Όταν ο ασθενής δεν χρειάζεται την συνεχή ιατρική φροντίδα ή βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης τότε η παραμονή του σε κάποιο νοσηλευτικό ίδρυμα θα ήταν μια διαδικασία υψηλού κόστους και έντονων καταστάσεων για μια οικογένεια. Η παραμονή του ασθενούς στο χώρο του μαζί με τους οικείους του αποτελεί ενδεχομένως τη κατάλληλη επιλογή.

 

Κοντά μας θα βρείτε το προσωπικό για την κάλυψη όλων των νοσηλευτικών αναγκών σας. Μαζί θα οργανώσουμε το πρόγραμμα επισκέψεων του νοσηλευτή ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες του ασθενούς, σύμφωνα με τις οδηγίες του επιβλέποντα γιατρού.

Ο φροντιστής προσφέρει τη φροντίδα του στον ασθενή, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και τις καθημερινές λειτουργίες του σπιτιού. Μπορεί να διευκολύνει στην προσωπική φροντίδα & υγιεινή του ασθενούς, στις οικιακές εργασίες (μαγείρεμα, καθαριότητα του σπιτιού, κ.α), στις εξωτερικές εργασίες (ψώνια, πληρωμή λογαριασμών, κ.α) καθώς και να συνοδεύσει σε καθημερινές εξόδους και σε ταξίδια, κατόπιν συνεννόησης.

 

Ιατρική Παρακολούθηση

Κατά τη νοσηλεία στο σπίτι είναι πολύ σημαντική η επίβλεψη από ιατρό ο οποίος θα παρακολουθεί της πορεία αποκατάστασης του ασθενούς.
Το Φροντίδα μπορεί να οργανώσει επισκέψεις ιατρού της κατάλληλης ειδικότητας ο οποίος και θα επιβλέπει την εξέλιξη της υγείας του ασθενούς. Σε συνεργασία με το νοσηλευτικό προσωπικό θα φροντίζει για τη συστηματική παρακολούθηση των ζωτικών λειτουργιών του ασθενούς, τη προσεκτική τήρηση της θεραπευτικής αγωγής και θα επεμβαίνει όπου χρίζει ιατρικής φροντίδας.
Ο ιατρός θα είναι επίσης υπεύθυνος για τη καταγραφή του ιατρικού ιστορικού του ασθενούς, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τη μελλοντική ενημέρωση άλλων ιατρών και νοσηλευτικών ιδρυμάτων.