Αρχική » Το Γραφείο Μας

Ποιοι είμαστε

Το Ι.Γ.Ε.Ε. Φροντίδα διατηρεί συνεργασία με μεγάλες νοσοκομειακές μονάδες των Αθηνών, όπως το Υγεία και την Ευρωκλινική Αθηνών και λοιπά. Εξυπηρετεί περιστατικά τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος και συνεργάζεται με αντίστοιχα γραφεία του εξωτερικού. Διαθέτει προσωπικό, άντρες και γυναίκες, από την Ελλάδα καθώς και από πολλές χώρες του κόσμου. Αυτοί προέρχονται κυρίως από Ευρώπη, Ασία αλλά και Αφρική, και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για νόμιμη εργασία στη χώρα μας.

Συνεπώς, το γραφείο Φροντίδα μετά από χρόνια δραστηριοποίησης στο χώρο της υγείας, διαθέτει άριστη γνώση της Ελληνικής πραγματικότητας, τόσο στο χώρο της ιδιωτικής όσο και της δημόσιας παροχής υγείας.

λογότυπο πανελλήνιου συλλόγου ιδιωτικών γραφείων ευρέσεως εργασίας

Διοικητικό Καθεστώς

Το Ι.Γ.Ε.Ε. Φροντίδα ιδρύθηκε και διοικείται από τη Κα Νασοπούλου Νίκη, πτυχιούχο νοσηλεύτρια Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής. Η Κα Νασοπούλου Νίκη έχει διατελέσει επί σειρά ετών Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Θεραπευτηρίου Ψυχικών Παθήσεων Τριπόλεως, Τζανείου Νοσοκομείου καθώς και του Απολλώνιου Θεραπευτηρίου Αθηνών. Επίσης έχει υπηρετήσει στα Τ.Ε.Ι. Αθηνών, Α’ Νοσηλευτική, ως διδακτικό προσωπικό με ειδικότητα Ψυχιατρική Νοσηλευτική.

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά